Søk Lukk

Søk

InteriørNæring

Ombygging av Vekselbanken kantine og møterom
Ombygging av Vekselbanken kantine og møterom

Bygningen er oppført i nyklassisistisk stil. Kantine og møterom i byggets 3. etg skulle pusses opp. Vi hadde i dette prosjektet fokus på at interiøret skulle være både moderne og funksjonelt samtidig som det skulle spille på lag med det historiske uttrykket i bygget.

Møblering og kjøkkeninnredning er valgt ut med tanke på å få mest mulig ut av et rom med skråtak og begrenset takhøyde. For å øke romfølelsen ytterligere, har vi valgt påliggende belysning i himling i kombinasjon med vegglamper og små pendler. En slik løsning gir mulighet til å skape forskjellig stemning i rommet ved variert bruk av belysningen.

Farge spilte en viktig rolle i prosjektet. Grønn er brukt som hovedfarge i begge rom. Møterommet har et nøytralt preg, med skinnstoler og rene overflater i bare 3 farger. Kantinen er en møteplass for ansatte, så her er det lagt vekt på en mer koselig og livlig stemning. Terrakottafarge på stoler gir en varm kontrast til det grønne kjøkkenet. Markerte detaljer i svart gir dybde og variasjon.

  • StedVoss
  • StatusFerdigstilt 2019