Søk Lukk

Søk

Interiør av nytt bygg Bjørkeli DPS
Interiør av nytt bygg Bjørkeli DPS

Interiøret er utarbeidet med tanke på framtidens brukere og den sårbare livssituasjonen de befinner seg i når de kommer inn i dette bygget.

Utformingen av bygget gjør at dagslyset slipper inn i bygget fra forskjellige vinkler og høyder. Interiøret er luftig og romslig og vi har forsøkt å dempe institusjonspreget gjennom fargevalgene.

Resepsjonen ved inngangen ligger i en mellometasje, og møblering med lave sofaer forsterker effekten av den høye av himlingen over det åpne trapperommet. Fargekartet viser den tydelige forskjellen mellom områder for publikum og ansatte. Spilevegger i gangarealene forbedrer akustikken og skaper sammen med en varm farge på gulvet en lun og behagelig stemning.

  • StedVoss
  • StatusFerdigstilt 2018